Waarom Registreren bij Samen Laten Werken?

Waarom registreren?

Met Samen Laten Werken bouw je je dossier gedurende je werk. Met een klik op de knop leg je vast wat er gebeurt. Je hoeft niet achteraf te bedenken hoe alles ging. Dat scheelt onnoemelijk veel tijd en energie. En het is meest nauwkeurig en echt.

Met de app voeg je bijdrages toe aan een persoonlijk dossier, dat je gaandeweg opbouwt en waarin je gegevens kunt labelen en categoriseren. Omdat het dossier persoonlijk is, is registreren noodzakelijk: alleen zo weten we dat de gegevens van jou zijn en van niemand anders.

Wie kan mijn gegevens zien?

Je kunt bijdrages priv√© houden of delen met andere gebruikers of collega’s. Natuurlijk kun je ook Samen Laten Werken vragen om mee te kijken. Het is bij Samen Laten Werken mogelijk om begeleiding aan te vragen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Maak je gebruik van onze app als stagebegeleider of coördinator, dan zijn de gegevens vanzelfsprekend strikt persoonlijk en is het delen van bijdrages uitgesloten.

Wat doet Samen Laten Werken met mijn gegevens?

Samen Laten Werken bewaart je gegevens veilig en vertrouwd in je eigen dossier. Pas als jij dat aangeeft, maakt Samen Laten Werken het delen van bijdrages mogelijk voor het publiek dat je zelf hebt gekozen; of kijkt Samen Laten Werken mee om begeleiding te geven.

Weet je het toch nog niet zeker?

De veiligheid van jouw gegevens staat bij Samen Laten Werken voorop. Mocht je toch nog vragen hebben met betrekking tot de noodzaak tot registratie of de veiligheid van je gegevens, neem dan zeker contact op.