Registreren bij Samen Laten Werken

Nu al registreren heeft z’n voordelen

We verwachten de app van Samen Laten Werken in de App- en PlayStore in het schooljaar 2018-2019. Met de portal en webapp van Samen Laten Werken kun je ook nu al aan de slag.

Wanneer je nu registreert, ontvang je straks de app als eerste. En om het extra leuk te maken, is dat nog gratis ook. Dat scheelt je de eenmalige aanschafkosten in de App- en Play Store.

Direct na registratie gaan wij aan de slag om je eigen omgeving bij Samen Laten Werken in te richten. Na enkele dagen ontvang je vanzelf bericht om je e-mailadres te bevestigen en je wachtwoord je kiezen. Daarna kun je van start in onze portal en met onze webapp. Die is exact hetzelde als de app in de App- en PlayStore en zet je met enkele simpele handelingen in je beginscherm. Ben je benieuwd naar onze oplossing voor arbeidstoeleiding? Ook dat kan al in deze proefperiode!

Wil je registreren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Onze voorwaarden vind je hier. We gaan het Samen Laten Werken!

Je registreert standaard voor onderwijs. Maar je kunt ook 14 dagen het pakket voor arbeidsontwikkeling proberen. Wil je dat, geef dat dan hieronder aan.

Ik wil registreren voor arbeidsontwikkeling

Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden (zie hierboven) (verplicht)