Over Samen Laten Werken

Off the record

Soms komen de beste ideeën op de meest vreemde momenten. Je klapt je laptop dicht, pakt de fiets naar het strand en gaat eens flink uitwaaien. Of je zit te praten bij de teamborrel en opeens gaat er een lampje branden. Zo is Samen Laten Werken ontstaan. Simpelweg door er of the record over na te denken wat we zouden kunnen bereiken als we onze krachten zouden bundelen.

Vragen stellen

Dat begint met vragen stellen. Is alles wat het is? Of zou het niet allemaal een stukje makkelijker kunnen? Zouden we het Samen kunnen Laten Werken? We hebben goed nieuws: dat kan.

Steuntje in de rug

Samen Laten Werken is een team professionals in en om het onderwijs. We hebben onze kennis en ervaring gebundeld om te komen met een aantal oplossingen waarmee je écht vooruit kunt. We staan met de voeten in de klei in het onderwijs, maar zijn ook een klein beetje vreemde eend in de bijt. Daarom kunnen we het verschil maken. We geven het steuntje in de rug waarmee je prima verder kan.

Samen werken aan nog beter onderwijs

We geven een voorbeeld. Natuurlijk ken je leerKRACHT. Samen Werken aan nog beter onderwijs. Dat samen werken is niet altijd even makkelijk. Als je maatje tien kilometer verderop werkt, op andere dagen of als er altijd iets tussendoor komt. Bij ons ging er een lampje branden. We ontwikkelden een app om het probleem te tackelen.

Met onze app deel je beveiligd en wel je leermomenten, inclusief mogelijkheid tot feedback en natuurlijk met jou aan het stuur. Zo wordt het leren van elkaar mogelijk op afstand. Collegiale consultatie was nog nooit zo gemakkelijk. Dat bedoelen we met: we kunnen het Samen Laten Werken.

Wat heb jij nodig?

Misschien is er bij jou op school weinig verbinding tussen directie en klaslokaal. Wellicht is het team verdeeld. Of haal je of halen jullie niet alle normen en weet je niet precies hoe het komt. Misschien is de administratieve last enorm en vraag je je af -daar komt ‘ie- of het niet makkelijker kan. Meestal kan dat.

Onze vraag aan jou is dus heel simpel: Wat heb jij nodig om het Samen te Laten Werken?