Wat we doen in het onderwijs

Onderwijs

Elke leerkracht kan aan de slag met de app van Samen Laten Werken

producten van Samen Laten Werken voor het onderwijsDe app van Samen Laten Werken is de manier om in het onderwijs weer met plezier te gaan werken aan professionalisering. Dat kan al met ons gratis startpakket.

Download de app gratis en probeer alle functies vrijblijvend.

Op dit moment is onze app beschikbaar in de App Store. Wil je niet direct installeren, dan kun je gebruik maken van onze webapp. Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent. Daarom is de app gratis en kun je vrijblijvend gebruik maken van alle mogelijkheden.  Na de proefperiode kun je blijven werken met het gratis pakket, het basispakket of met het pluspakket. We vertellen er graag alles over:

 

Samen Laten Werken startpakket – gratis

Na registratie kun je 5 dagen alle functies van Samen Laten Werken proberen. Is die periode afgelopen, dan kun je gebruik blijven maken van het platform, met een beperkte functionaliteit, maar zeker waardevol:

 • competentieprofielen voor het onderwijs;
 • upload van 3 bijdrages per jaar. Per bijdrage kun je aangeven of het gaat om een situatie waar je trots op bent of om een situatie waar je aan wilt werken; en met welke competenties de bijdrage te maken heeft.
 • mogelijkheid bijdrages te delen met iemand in je netwerk;
 • onbeperkte mogelijkheid om op bijdrages te reageren. Daardoor is er een prima basis voor collegiale consultatie.
registreren - startpakket
Samen Laten Werken Basispakket – € 19,99 per jaar

Wil je gebruik blijven maken van alle mogelijkheden? Dan is het basispakket een prima oplossing voor je. Voor € 19,99 per jaar heb je de beschikking over:

 • competentieprofielen voor het onderwijs;
 • upload van 50 bijdrages per jaar. Per bijdrage kun je aangeven of het gaat om een situatie waar je trots op bent of om een situatie waar je aan wilt werken; en met welke competenties de bijdrage te maken heeft;
 • mogelijkheid bijdrages te delen met 3 personen in je netwerk;
 • onbeperkte mogelijkheid om op bijdrages te reageren. Daardoor is er een prima basis voor collegiale consultatie;
 • mogelijkheid bijdrages te gebruiken in je CV;
 • mogelijkheid om ontwikkelingsplannen op te stellen, gebruik makend van de competenties die voor jou belangrijk zijn en de bijdrages die je daarvoor hebt geüpload;
 • mogelijkheid 360feedback te vragen in je netwerk op je ontwikkelingsplan;
 • historisch overzicht/ groei in competentie;
 • downloaden van je ontwikkelingsplan in pdf;
 • gebruik van onze app én onze portal. Werk je liever achter de computer? Dan kan dat in onze portal.
registreren - basispakket
Samen Laten Werken Pluspakket- € 89,99 per jaar

Met het pluspakket van Samen Laten Werken heb je alle mogelijkheden van het Basispakket, maar ook de gelegenheid om twee keer per jaar onafhankelijke feedback aan te vragen bij Samen Laten Werken. Bij het opstellen van je ontwikkelingsplan geef je aan welke dossierbijdrages je zou willen voorleggen; en heb je de gelegenheid gerichte vragen te stellen aan Samen Laten Werken. Een deskundig team van onze coaches voorziet je dan van de feedback en feedforward waarmee je verder kunt.

Samen Laten Werken vindt het heel belangrijk dat deze mogelijkheid geboden wordt: alleen met onafhankelijke feedback weet je zeker dat er gereflecteerd wordt op persoonlijke ontwikkeling. En dat is de basis.

registreren - pluspakket
Maatwerk mogelijk

Bij Samen Laten Werken is de leerkracht eigenaar van het eigen dossier. Met dat gegeven als uitgangspunt, krijgen we veel vragen van schoolbesturen of het ook mogelijk is gebruik te maken van de app in schoolverband. Dat kan, maar in alle gevallen is het dossier eigendom van de leerkracht en bepaalt de leerkracht zelf wat gedeeld wordt; en wat niet. Dat heeft alles te maken met de vernieuwende visie van Samen Laten Werken op professionalisering. Speciaal voor scholen en schoolbesturen bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van schoolspecifieke competentieprofielen; zelfs de mogelijkheid om de app op eigen naam beschikbaar te stellen in de App- en PlayStore. Natuurlijk begeleiden we de trajecten met overleg, advies, trainingen en evaluaties. Neem contact op voor de mogelijkheden.